This website works best with JavaScript enabled
BT Education 2 - шаблон joomla Создание сайтов

logo

tel

Giriş

Giriş

İrlanda

Öğeyi Oyla
(0 oy)

İRLANDA ÖĞRENCİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

6 Aydan Daha Kısa Süreli Dil Eğitimi Alacak Olan;

Üniversite Öğrencileri, Üniversiteden Yeni Mezunlar veya Yönetici Seviyesinde Çalışanlar İçin

1.Pasaportunuzun Geçerlilik süresi, İrlanda'dan planladığınız dönüş tarihinden sonraki en az 6 ay daha uzun süreli olmalıdır.

2.Varsa eski pasaportlarınız

3.Vize ücreti (Tek girişli 150 TL, çok girişli 250 TL)

4.Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğrafınız (3,5 cm x 4,5 cm boyutunda ve arka fonu beyaz olmalıdır)

5.Öğrenciyseniz; öğrenci belgeniz ve transkriptiniz

6.Yeni mezunsanız; çıkış belgeniz veya diplomanız

7.Çalışıyorsanız; son 3 aya ait maaş bordronuz ve işyerinizden şirket antetli kağıdına yazılmış, görevinizi, işe giriş tarihinizi, İrlanda’da dil eğitimi almak için izinli olacağınızı gösteren yazı.

8.Varsa, bugüne kadar almış olduğunuz İngilizce eğitimini gösterir belge

9.Seyahat sigortası

10.İrlanda seyahat planınızı açıklayan bir dilekçe (Danışmanlarımızla birlikte yazılacaktır)

11.Eğitim ve konaklama ücretinizin ödendiğine dair belge

12.İrlanda'daki yaşam masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösterir belgeler.

Anne - Babanızın veya Sponsorunuzun gelir durumunu gösteren belgeler:
- Bordrolu çalışanlar için; son 3 aylık maaş bordroları
- İşyeri sahibi olanlar için; şirketin faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri 
- Emekliler için; emekli maaşlarının yattığı banka hesabının en az son 3 aylık ekstresi

Anne - Babanızın veya Sponsorunuzun maddi durumunu gösteren belgeler:
- Banka hesap ekstresi veya cüzdanı (en az son 6 aylık hesap hareketleri belgelenmeli)
* Banka hesaplarının bakiyesi; İrlanda’daki yaşam masraflarınızı karşılayacak kadar olmalıdır 
(Kalınacak her hafta için en az 200 Euro)
- Malvarlığı varsa tapular, araç varsa ruhsatı fotokopileri
- Kira geliri varsa kira kontratları fotokopileri

  1. 18 yaş altı öğrenciler için; Anne ve babanız tarafından Noter’den alınacak, yurtdışına yalnız seyahat edebileceğinizi belirten muvaffakatname

Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

6 Aydan Daha Uzun Süreli Dil Eğitimi Alacak Olanlar İçin

1.Pasaportunuzun geçerlilik süresi, İrlanda’dan planladığınız dönüş tarihinden sonraki en az 12 ay daha uzun süreli olmalıdır

2.Varsa eski pasaportlarınız

3.Vize ücreti (Tek girişli 150 TL, çok girişli 250 TL)

4.Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğrafınız(3,5 cm x 4,5 cm boyutunda ve arka fonu beyaz olmalıdır)

5.Son diplomanız veya çıkış belgeniz ve transkriptiniz

6.Bugüne kadar almış olduğunuz İngilizce eğitimini gösterir belgeler- Lisede hazırlık okuduysanız, lise diplomanızın fotokopisi
- Üniversitede hazırlık okuduysanız, Üniversitenizden alınacak, İngilizce hazırlık sınıfı okuduğunuzu gösterir yazı
- Üniversitede ders olarak İngilizce aldıysanız, İngilizce transkriptiniz
- Herhangi bir dil kursuna gittiyseniz, sertifika veya kurs katılım belgeniz

7.Seyahat sigortası

8.Kurs ve konaklama ücretinizin ödendiğine dair belge

9.Çalışıyorsanız, son 3 aylık maaş bordronuz ve işyerinizden şirket antetli kağıdına yazılmış, görevinizi, işe giriş tarihinizi, İrlanda’da dil eğitimi almak için izinli olacağınızı gösteren yazı.

10.Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

11.İrlanda’daki yaşam masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösterir belgeler

-Anne - Babanızın veya Sponsorunuzun gelir durumunu gösteren belgeler:
- Bordrolu çalışanlar için; son 3 aylık maaş bordroları
- İşyeri sahibi olanlar için; şirketin faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri 
- Emekliler için; emekli maaşlarının yattığı banka hesabının en az son 3 aylık ekstresi

Anne - Babanızın veya Sponsorunuzun maddi durumunu gösteren belgeler:
- Banka hesap ekstresi veya cüzdanı (en az son 6 aylık hesap hareketleri belgelenmeli)
* Banka hesaplarının bakiyesi; İrlanda’daki yaşam masraflarınızı karşılayacak kadar olmalıdır 
(Banka hesaplarında en az 7.000 Euro bulunmalıdır)
- Malvarlığı varsa tapular, araç varsa ruhsatı
- Kira geliri varsa kira kontratları

12.Niyet Mektubu (İrlanda’ya gitme sebebiniz ve ne kadar süre eğitim alacağınız mektupta belirtilmeli, ayrıca vize şartlarına uyacağınız ve kalma izninizin bittiği tarihte İrlanda’dan ayrılmış olacağınız taahhüt edilmiş olmalıdır, söz konusu mektup danışmanlarımız ile birlikte yazılacaktır)


TÜM KATEGORİLER İÇİN;
* Tüm evraklar orijinal olmalıdır
* VFS Global İrlanda Vize Başvuru Merkezi Hizmet Bedeli olarak 51 TL almaktadır

Okunma 741 defa
Bu kategoriden diğerleri: « İspanya İngiltere »

Danışmanın Kamerasından 

Edu Store iletişim 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440