This website works best with JavaScript enabled
BT Education 2 - шаблон joomla Создание сайтов

logo

tel

Giriş

Giriş

Kanada

Öğeyi Oyla
(0 oy)

KANADA ÖĞRENCİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

Başvuru Sahibi Tarafından Hazırlanacaklar:

  1. En az 12 ay geçerli pasaport Pasaportunuz, Kanada’ya giriş yapmayı düşündüğünüz tarihten itibaren en az 12 ay geçerli olmalıdır.
  2. Pasaportunuzun ilk 4 ve son 2 sayfasının fotokopisi. Eğer aile fertlerinden daha önce Kanada vizesi olan var ise, onların pasaport ve Vize fotokopileri de eklenebilir.
  3. Varsa eski pasaportlarınız
  4. 4 adet yakından çekilmiş , arka fonu beyaz olan vesikalık fotoğraf Fotoğrafınız son 6 ay içerisinde çekilmiş ve yüzünüzü net olarak gösteren biçimde olmalıdır.
  5. Vize Başvuru Ücreti Vize başvuru ücreti (kısa dönem programlar için 100 CAD ( tek giriş hakkı), 6 ay ve üzeri programlar için 175 CAD’ dır ( çoklu giriş hakkı). Herhangi bir Garanti bankası şubesine yatırılacak ve dekontu diğer belgelere eklenecektir. (EduStore Yurtdışı Eğitim tarafından yatırılacaktır.)
  6. Diploma veya Öğrenci Belgesi (İngilizce) Mezun durumda iseniz geçici çıkış belgesi veya diploma fotokopisi, öğrenci iseniz son bir ay içinde alınmış öğrenci belgesi. Eğitiminize ara vererek yurtdışına çıkıyorsanız, okuldan izinli olduğunuza veya kaydınızı dondurabileceğinize dair yazı almalısınız.
  7. Öğrenciyseniz yeni tarihli transkriptiniz -İngilizce
  8. Referans mektubu -İngilizce (Örneği EduStore Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir.)
  9. Katıldığınız kurs, seminer vb. eğitim sertifika ve belgeleri Daha önce aldığınız İngilizce eğitiminin süresini, tarihini ve seviyesini belirten sertifika veya kurs devam belgesi ile katıldığınız diğer mesleki eğitim programlarını belgeleyen sertifika veya devam belgesi ( eğitimi veren kurumun antetli kağıdına, imzalı ve kaşeli olarak düzenlenmelidir)
  10. Evli iseniz, Aile Belgeleri Evlilik Cüzdanı
  11. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( İngilizce tercümeli )
  12. Arşivli Sabıka kaydı ( İngilizce tercümeli )
  13. Askerlik terhis /tecil belgesi
  14. Mali Durum Belgeleri
  • Banka Referans mektubu- İngilizce ve orijinal olmalı (Örneği EduStore Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir.)
  • Ailenize ve size ait olan tüm banka hesap cüzdanları aslı veya son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstreleri
  • Bankadan alınan son hesap bakiyesini belirten resmi yazı (Bankanın antetli kağıdına, imzalı ve kaşeli olmalı)
  • (Varsa) Otomobil ruhsat fotokopileri
  • Ailenize ve size ait olan tüm ev ve arsa tapu fotokopileri
  • (Maaşlı olarak çalışıyorsanız) Çalıştığınız işyerinden kaç yıldır çalıştığınızı ve şu anki görevinizi açıklayan resmi yazı, eğitiminiz süresince izinli olduğunuza dair yazı, bu yazıyı imzalayan kişinin imza sirküsü, son 3 aylık maaş bordrolarınız, (SSK’lı iseniz) SSK işe giriş bildirgesi
  • (Serbest çalışıyorsanız) İşyerinizin vergi levhası fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi, Oda Sicil Kağıdı, imza sirküleriniz, (varsa) Şirket hesabınızla ilgili bankadan alınmış son bakiye durumunu belirten resmi yazı ve son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstresi (bilanço)
  • (Evli iseniz) Eşinize ait (varsa) maaş bordrosu, (varsa) ruhsat-tapu fotokopileri
  • (Varsa) Repo, Borsa, Tahvil hesaplarıyla ilgili hesap hareketleriniz ve son bakiyeleri gösteren resmi yazıların orijinalleri
  • Anne-babanızın, son 3 aylık maaş bordrosu, hangi görevle çalıştığını belirten resmi yazı, serbest meslek sahibi iseler vergi levhası fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi, Oda Sicil Kağıdı, imza sirküleri, (varsa) Şirket hesabınızla ilgili bankadan alınmış son bakiye durumunu belirten resmi yazı ve son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstresi

EduStore Yurtdışı Eğitim Tarafından Hazırlanacaklar:

  1. Öğrenci kabul belgesi Eğitim alacağınız okuldan kabul mektubu (acceptance letter), kabul mektubunda haftalık ders saati, başlangıç ve bitiş tarihleri, konaklama bilgileri, okul ve konaklama ile ilgili bilgiler yer almalıdır.
  1. Vize Başvuru Formu ve Ek Aile Bilgi Formu
  2. Niyet Mektubu: Kanada’daki eğitimin kariyeriniz için neden gerekli olduğunu, neden eğitim için Kanada’yı tercih ettiğinizi ve finansal & akademik durumunuzu belirten İngilizce bir mektup yazmanız gerekmektedir. Bu mektup vize görevlisini, amacınızın sadece eğitim almak olduğuna ve eğitiminiz sonrasında ülkenize döneceğinize inandıracak nitelikte olmalıdır. –Eğitim Danışmanları yardımı ile hazırlanacaktır.
Okunma 786 defa
Bu kategoriden diğerleri: « İspanya Malta »

Danışmanın Kamerasından 

Edu Store iletişim 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440