This website works best with JavaScript enabled
BT Education 2 - шаблон joomla Создание сайтов

logo

tel

Giriş

Giriş

Malta

Öğeyi Oyla
(0 oy)

MALTA ÖĞRENCİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

1.Pasaportunuz (Pasaportunuzun geçerlilik süresi Malta’da eğitiminizin bitiş tarihinden en az 3 ay daha uzun olmalıdır.) 

2.Varsa eski pasaportlarını

3.Eski ve yeni pasaportlarınızın tüm dolu sayfalarının

4.Nüfus cüzdanınızın

5.Son 6 ay içinde çekilmiş 3.5 cm x 4.5cm ebadında 2 adet fotoğrafınız (Fotoğrafın arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve fotoğrafın %70’ini kapsamalıdır. Gözler açık, ağız kapalı olmalı, gülümsenmemelidir.) 

6.Öğrenciliğiniz devam etmiyorsa son diplomanızın

7.Öğrenciliğiniz devam ediyorsa öğrenci

8.Malta’da kalacağınız sürece masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlamanız için gereken belgeler: Size ve/veya anne, baba, eş, kardeş, sponsora ait;

-Banka Referans Mektubu / İngilizce olmalı (Örneği EduStore Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir.)- Banka cüzdanları, hesap hareketlerini gösterir banka ekstreleri (en az son üç aylık hesap hareketleri belgelenmelidir) Bankada göstermeniz gereken en az tutar günlük 48 Euro’dur. Banka hesap dökümü, vize başvurusundan bir gün önce güncel olarak alınmalıdır.

- Maaş bordroları, işyeri sahibi olanların işyeri ile ilgili evrakların fotokopisi (Orijinal Ticaret Odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi)

- Malvarlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi

- Kira geliri varsa kira kontratı fotokopileri 

9.Masraflarınızı karşılayacak kişiden, Malta’daki kalış süresince tüm masraflarınızın karşılanacağını belirten, noterden alınmış bir taahhütname aslı (Örneği EduStore Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir.)
Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup (Son 6 aya ait SSK İşe giriş bildirgeniz, İşyerinize ait Ticaret Odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi eklenecektir.) 

10.İngilizce öğrenmek için herhangi bir dil kursuna gittiyseniz aldığınız sertifikanın fotokopisi, sertifika almadıysanız kursa devam ettiğiniz tarihleri gösteren ve seviyenizi açıklayan bir mektup, herhangi bir dil yeterlilik sınavına girdiyseniz (TOEFL, IELTS vb) alınan skoru gösteren

11.Seyahatinizin süresi + 15 günlük süreyi kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sigortası (Sigorta Acentalarının isimlerini EduStore Yurtdışı Egitim’den alabilirsiniz)

12.18 yaş altı öğrenciler için vukuatlı nüfus kayıt örneği, ayrıca anne ve babadan noter onaylı muvafakatname, anne ve babanın nüfus cüzdan fotokopileri

13.Vize Ücreti: Öğrenciliği devam eden başvuru sahipleri için vize ücreti yoktur. Öğrenci olmayanlar için vize ücreti 60 Euro’dur.

Okunma 768 defa
Bu kategoriden diğerleri: « İspanya

Danışmanın Kamerasından 

Edu Store iletişim 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440